Szombathely, Aréna utca 4.

Hamarosan jönnek a közgyűlések 2011.03.28.

Hamarosan itthon is elkezdődik a közgyűlési szezon, a tőzsdei cégek közül már többen közzétették meghívójukat, melyekről bővebben a cikkünk végén található táblázatok adnak összefoglaló képet.

Legutolsó frissítésünk óta újabb négy cégek közgyűlési időpontjai váltak ismertté: MOL, Fotex, Danubius, Graphisoft Park.

A közgyűlésen történt események és az azt követően publikált éves jelentések számos alkalommal mozgatják meg a részvények piacát, ezértérdemes lehet figyelni a fontos időpontokat.

A részvényesek számára adott a lehetőség, hogy személyesen találkozzanak a vállalatok első számú vezetőivel. A menedzsment általában indikációt vagy ha korábban nem tette meg, akár pontos prognózist adhat az idei év várhatógazdálkodásáról, stratégiai lépéseiről. Az előzetes igazgatósági osztalékjavaslatokból ekkor születhetnek végérvényes döntések.

A táblázat továbbra is elérhető a Vállalatok aloldal Közgyűlési időpontok menüpontja alatt, melyet folyamatosan frissítünk. Az első táblázatban névsorban szerepelenek a vállalatok, a másodikban pedig közgyűléseik időrendjének megfelelően.

Hamarosan jönnek a közgyűlések - Mire érdemes figyelni?


Hamarosan jönnek a közgyűlések - Mire érdemes figyelni?

 Forrás: www.portfolio.hu