Szombathely, Aréna utca 4.

BÉT - első negyedéves gyorsjelentési szezon 2011.04.22.

A tengerentúlon már javában tart az első negyedéves gyorsjelentési szezon, itthon viszont csak most indul majd be, a nagyobb cégek közül a Magyar Telekom már két hét múlva publikálja számait, viszont a kisebbek közül a Plotinus az egész mezőnyt beelőzve már áprilisban jelentett.

Idén az újonc Plotinus mindenkit beelőzve tette közzé első negyedéves számait, a társaság április 6-án állt elő első negyedéves gyorsjelentésével. 

Az első negyedéves gyorsjelentést publikáló cégek közül az Egis számait a befektetők május 10-én ismerhetik meg, míg a blue chipek közül a MOL május 19-én, a Magyar Telekom május 6-án, az OTP pedig várhatóan május 19-én jelent.

A közepes és kisebb cégek közül a Kulcs-Soft és az Állami Nyomda terveik szerint szintén május 19-én, míg a Danubius május 15-én teszi közzé első negyedéves eredményeit, a TVK pedig a MOL-lal megegyezően május 19-én jelent.

A könnyebb kezelhetőség érdekében kétféle módon tesszük közzétáblázatunkat, baloldalon a cégnév, a jobboldalon pedig az időpont szerinti sorrendben láthatják Olvasóink a jelentő cégeket.

Hivatalosan már nálunk is beindult a gyorsjelentési szezon

 Forrás: www.portfolio.hu